מצרכים:
- 330 גרם עוגיות אוריאו
- 1/2 כוס(110 גרם) חמאה מומסת
למילוי השוקולד:
- 200 גרם שוקולד חלב
- 200 מליליטר שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- הניחו את עוגיות האוריאו בשלמותן במעבד מזון, הפעילו את המערבל עד לקבלת פירורים אחידים כמו בסרטון.
- הוסיפו את החמאה המומסת לתערובת, המשיכו לערבב עד לקבלת מרקם לח, העבירו אתל התערובת לתבנית המתאימה לטארט (36*12 סנטימטר) ושטחו עם הידיים. הקפיאו עד להכנת מילוי השוקולד (מס’ דקות בודדות)
- במחבט קטנה שפכו את השמנת המתוקה בחום בינוני עד נמוך למסםר דקות עד להתחממות (שלא יבעבע וירתח)
- הסירו מהחום ושפכו על השוקולד והניחו דקה, לאחר מכן ערבבו היטב
- שפכו את התערובת לתבנית והוסיפו את התותים (ניתן להכין גם ללא תותים)
- אפשר להוסיף אגוזים/פיסטוקים וכו’.
- הניחו במקרר לפחות שעתיים או לילה.
בתיאבון!
הסרטון נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure“