מתכון לחינקלי! כיסון גאורגי 💃🏼💃🏼
לכ- 25 יחידות של חינקלי.
הבצק:
- 1/2 קילו קמח לבן
- 1 כוס מים פושרים
- 1 ביצה
- חצי כפית מלח
ללוש ולתת לו לנוח עם נייר נצמד בקערה ל-1/2 שעה.
בינתיים מכינים את הבשר:
- 400 גרם בשר טחון
- 2 בצלים קצוצים
- 6 שיני שום כתושים
- כף שמן
- 2 כפות מים
- כפית פלפל חריף
- כפית פלפל שחור
- כפית שטוחה מלח
מערבבים.
את הבצק מחלקים ל3 עיגולים ומגלגלים כל עיגול לנחש. כל נחש חותכים כל 2 ס״מ ומרדדים. כל אחד כזה יהיה כיסון.
שמים חצי כף מהבשר הטחון בתוך הבצק המרודד ועוטפים אותו בבצק. מחזיקים וכל פעם מצמידים עוד חלק מהבצק. גוזרים את שאריות הבצק שנשאר למילה כדי שיראה מהמם. אם אתם לא בטוחים איך לעשות את הצורה הזו, אפשר לסגור אותם כמו מיני אמפנדס. זה עדיין יהיה אחלה כיסון 😃
מרתיחים סיר עם מים וכפית וחצי מלח וכשמים רותחים זורקים את החינקלים לתוך המים. הם יהיו מוכנים כשהם יצופו. כשהם צפים, תנו להם עוד דקה במים ואז תוציאו.
תפזרו פלפל שחור גרוס מלמעלה ובתיאבון ‼️
רוצים עם גבינה במקום?
250 גרם גבינת כנען
250 גרם גבינת חמד
1 ביצה
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של liranrozenn האלופה💓
📷https://bit.ly/35BkvKZ
תהנו‼️ אימוש מושלמת- @tami.rozen