fbpx

חצ’פורי טלה ב-10 מרכיבים

בשרי
Prep: בינוני |

חצ’פורי טלה

מרכיבים לחצ’פורי:

  • חצי קילו קמח מנופה
  • ביצה 1
  • כף שמנה של שמרים
  • 250 מ״ל מים
  • 2 כפות שמן
  • כפית מלח
  • טלה
  • 5 עגבניות
  • חבילת רסק

אופן ההכנה – חצ’פורי טלה:

  1. נערבב את הקמח עם השמרים , נוסיף אץ הביצים והשמן
  2. ואז את המים בהדרגה .. לאחר 2-3 דק את המלח ונמשיך ללוש עד שיווצר בצק נעים למגע .. אפשר להוסיף מעט מים/קמח לקבלת בצק נוח יותר ולתת לו לתפוחי על 40 מעלות בתנור בתוך כלי עטוף בניילון נצמד
  3. במחבת נטגן חתיכות טלה עם מעט שמן זית , לא לשרוף לתת חצי בישול , להוציא ולהכניס למחבת 5 עגבניות מקולפות חתוכות דק דק ..
  4. להוסיף להן פפריקה מתוקה חבילה 1 של רסק עגבניות , מלח פלפל , כף סוכר , כפית ראס אל חנות ואת הבשר טלה .. לתת להכל לספוג טעמים ביחד
  5. בינתיים הבצק יתפח לכם , משהו כמו 40 דק עד שעה
  6. נחלק את הבצק ל4 ומכל חתיכה נכין חצאפורי כמו בסרטון , לא להתבייש לקפל את הבצק שתיוותר מעניין חומה ..
  7. ניתן לו לנוח 20 דק בצורה שלו ואז נכניס לתנור ל10, דק נוציא נמלא בתערובת נשבור ביצה בפנים
  8. ניתן בישול מלא עד שהבצק מוכן ומקבל צבע טוב (אפשר להכניס את הביצים רק כמה דק לפני שמוכן בשביל שישארו עלומות מי שאוהב כמובן )
    בתיאבון 😍 להגיש חם מהתנור

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של ron.food

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.