טארט קרם ברולה
מרכיבים לטארט קרם ברולה:
לבצק:
- 180 גרם חמאה
- 360 גרם קמח
- 140 גרם אבקת סוכר
- 50 גרם אבקת שקדים
- טיפה מלח
לקרם:
- 6 חלמונים
- 750 מל שמנת
- כוס סוכר
- כפית וניל
אופן ההכנה:
- לבצק: לעבד במעבד מזון הכל עד שישפירורים ולהוסיף 90 גרם ביצים.
- לקרר כשעתיים
- לסדר יפה ברינג
- אפייה עיוורת- 170 מעלות עם משקולות אפייה (נייר אפייה ומעליו קטניות יבשות) 10 דקות, להוריד משקולות ולהמשיך לאפות עד שהבצק שחום ויפה.
מצננים. - למילוי-בקערה טורפים מעט 6 חלמונים ומניחים בצד.
- מביאים לרתיחה 750 מ”ל שמנת כוס סוכר וכפית וניל ושופכים בהדרגה על החלמונים תוך כדי טריפה.
- שופכים לתוך הבצק ממש עד הסוף ואופים באמבט מים.(עוטפים את הרינג היטב מלמטה בנייר כסף ושופכים מים רותחים על תבנית התנור)
- אפייה ב160 מעלות כ25 דקות עד שהקרם עדיין רוטט במרכז אבל יחסית יציב.
מקררים לפחות 6 שעות.
מפזרים סוכר ושורפים.
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של Shir shulam האלופה
Category: