fbpx

טארט קרם ברולה ב-8 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

טארט קרם ברולה

מרכיבים לטארט קרם ברולה:

לבצק:

  • 180 גרם חמאה
  • 360 גרם קמח
  • 140 גרם אבקת סוכר
  • 50 גרם אבקת שקדים
  • טיפה מלח

לקרם:

  • 6 חלמונים
  • 750 מל שמנת
  • כוס סוכר
  • כפית וניל

אופן ההכנה:

  1. לבצק: לעבד במעבד מזון הכל עד שישפירורים ולהוסיף 90 גרם ביצים.
  2. לקרר כשעתיים
  3. לסדר יפה ברינג
  4. אפייה עיוורת- 170 מעלות עם משקולות אפייה (נייר אפייה ומעליו קטניות יבשות) 10 דקות, להוריד משקולות ולהמשיך לאפות עד שהבצק שחום ויפה.
    מצננים.
  5. למילוי-בקערה טורפים מעט 6 חלמונים ומניחים בצד.
  6. מביאים לרתיחה 750 מ”ל שמנת כוס סוכר וכפית וניל ושופכים בהדרגה על החלמונים תוך כדי טריפה.
  7. שופכים לתוך הבצק ממש עד הסוף ואופים באמבט מים.(עוטפים את הרינג היטב מלמטה בנייר כסף ושופכים מים רותחים על תבנית התנור)
  8. אפייה ב160 מעלות כ25 דקות עד שהקרם עדיין רוטט במרכז אבל יחסית יציב.
    מקררים לפחות 6 שעות.
    מפזרים סוכר ושורפים.

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של Shir shulam האלופה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.