fbpx

טילוני בצק עלים במילוי קרם פודינג וניל

Recipe by
חלבי
Prep: בינוני | | Servings: 10-16

טילוני בצק עלים עם קרם פודינג וניל של מירב האלופה שלנו!

תוכלו לבקר את הדברים המדהימים שהיא עושה באינסטגרם Merav.lg

או בפייסבוק מירב לירון-גילבוע

חומרים:

  • 12 יח׳ קונוס מתכת
  • חבילה בצק עלים חמאה מרודד קפוא מופשר לילה במקרר
  • לקרם וניל מהיר:
  • 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • 140 מ״ל חלב
  • 60 גר׳ סוכר
  • 40 גר׳ אינסטנט פודינג וניל

לציפוי לפני האפייה:

  • 1 ביצה טרופה
  • חצי כוס סוכר

אופן ההכנה:

מכינים את הטילונים, מצפים בביצה וסוכר ואופים:

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  2. פורשים את בצק העלים על משטח העבודה וחותכים אותו לרצועות ברוחב 2 ס”מ (קצת יותר רחב ממה שרוצים בסוף, כי במהלך הליפוף הרצועות נמתחות והופכות צרות וארוכות יותר).
  3. מלפפים כל רצועה על קונוס, החל מהשפיץ לכיוון כשמגיעים לסוף הרצועה מצרפים לה רצועת בצק חדשה בצביטה. ליפוף הרצועה סביב הגביע צריך להיות חופף מעט, כך שבכל סיבוב הבצק יעלה קצת על הבצק מהסיבוב הקודם.
  4. מברישים את הטילונים בביצה טרופה ומגלגלים בסוכר.
  5. אופים כ—25-30 דקות, עד שהטילונים שחומים. מוציאים מהתנור ומשאירים אותו פועל בחום של 150 מעלות.
  6. מפרידים את טילוני הבצק מגביעי הקונוס, החלק הפנימי יהיה עדיין לא אפוי לכן מחזירים את טילוני הבצק לתנור ל-10 דקות, עד שהחלק הפנימי כבר לא בצקי.
  7. הכנת הקרם: במיקסר מקציפים את כל החומרים עד לקבלת קרם יציב.
  8. מצננים לגמרי לפני שממלאים בקרם בצנטר משונן.

בתאבון!!

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.