מצרכים:
לשכבת ביסקוטים:
- 2 חבילות ביסקוטים איזה שאוהבים
- רבע כוס מים חמים שלא יהיו רותחים מאוד רק חמים
- 2 כפות נס קפה
- 3/4 כוס מים קרים
לקרם טירמיסו:
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 1 וחצי חבילת שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- חצי כוס סוכר
- 500 גרם גבינת סקי
- 1 חבילת גבינת שמנת מסקרפונה
- אבקת קקאו
אופן ההכנה:
-
- בקערת מיקסר נקציף ביחד את השמנת, החלב, הסוכר והפודינג.
- בקערה אחרת מערבבים את גבינת הסקי עם המסקרפונה.מוסיפים את הגבינות לקערה של השמנת,החלב והסוכר שלנו.
- בכוס נערבב רבע כוס מים רותחים עם נס קפה עד שנמס, נוסיף מים קרים ונערבב היטב שלא יהיו חתיכות קפה.
- נטבול כל ביסקוט, בצד העליון שלו ממש בקטנה בקפה.
- בתבנית מרובעת ריבוע נסדר את הביסקוויטים הטבולים.
- מעל לשכבת הביסקוטים שופכים חצי מתערובת הטירמיסו שהכנו, נמשיך עם עוד שכבה אחת של ביסקוויטים ומעליהם קרם.
- נפדר בקקאו מעל העוגה בכמות יפה.
- שומרים את העוגה שלנו במקפיא (זה כל הטעם) עד ההגשה 🙂