מתכון כנאפה בשר
מרכיבים:
- 400גרם שיערות כנאפה
- 1/2קילו בשר טחון
- 1 בצל גדול
- חופן צנוברים
- חופן שקדים
- חופן שקדים מולבנים
- חופן פיסטוקים
- שמן זית
אופן ההכנה:
- לשמן מחבת בשמן זית
- לרפד את המחבת בחצי חבילה של השיערות קדאיף
- להרתיח סיר נפרד עם שמן זית ולטגן פרוסות בצל
- להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עד שמוכן
- להוסיף את התוספות-שקדים,צנוברים,פיסטוק ומלח
- מוסיפים את תערובת הבשר על הכנאפה ומכסים בשאר החבילה
- להוסיף מעל שמן זית
- הופכים מטגנים כ2 דקות
- להוציא לצלחת לשים פיסטוקים מעל ובתיאבון
מתכון של shir’s food האלופה
לבלוג>Shirsfood.co.il