fbpx

כנאפה נוטלה ב-6 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

כנאפה נוטלה

מתכון של דניאל עמית התותחית😍

מרכיבים לכנאפה נוטלה:

  • שיערות קדאיף
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות נוטלה
  • 2 כפות מסקרפונה
  • כוס סוכר

אופן ההכנה:

  1. קודם כל בסיר נפרד מכינים מי סוכר – כוס מים רותחים וכוס סוכר על אש קטנה. לערבב.
  2. שמים שיערות קדאיף בקערה כמות שתספיק ל2 שכבות כאלה עבות, מוסיפים נניח 100 גרם חמאה שהמסתם במיקרו ומעסים טוב טוב.
  3. מחממים מחבת עם קוביה חמאה, מסדרים עליה שכבה של שיערות קדאיף.
  4. בקערה שמים 2 כפות גדושות נוטלה ו2 כפות מסקרפונה (בנפרד) ומחממים במיקרו למשך 25 שניות. חשוב לחמם אחרת קשה למרוח.
  5. מורחים על הקדאיף ואז מוסיפים עוד שכבה של קדאיף. בעזרת צלחת הופכים בזהירות ואז מחזירים את זה חזרה למחבת.
  6. מוסיפים קצת מי סוכר ומוכןן!

 

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.