כנאפה נוטלה
מתכון של דניאל עמית התותחית😍
מרכיבים לכנאפה נוטלה:
- שיערות קדאיף
- 100 גרם חמאה
- 2 כפות נוטלה
- 2 כפות מסקרפונה
- כוס סוכר
אופן ההכנה:
- קודם כל בסיר נפרד מכינים מי סוכר – כוס מים רותחים וכוס סוכר על אש קטנה. לערבב.
- שמים שיערות קדאיף בקערה כמות שתספיק ל2 שכבות כאלה עבות, מוסיפים נניח 100 גרם חמאה שהמסתם במיקרו ומעסים טוב טוב.
- מחממים מחבת עם קוביה חמאה, מסדרים עליה שכבה של שיערות קדאיף.
- בקערה שמים 2 כפות גדושות נוטלה ו2 כפות מסקרפונה (בנפרד) ומחממים במיקרו למשך 25 שניות. חשוב לחמם אחרת קשה למרוח.
- מורחים על הקדאיף ואז מוסיפים עוד שכבה של קדאיף. בעזרת צלחת הופכים בזהירות ואז מחזירים את זה חזרה למחבת.
- מוסיפים קצת מי סוכר ומוכןן!
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
Category: