לחם כשר לפסח
המרכיבים:
- שקית תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח ( נמצא בעל סופר!! )
- 1 ביצה L
- כף סוכר
- כפית גדושה מלח
- 50 מל שמן ( חצי כוס)
- 400 מל מים פושרים( 2 כוסות )
- ביצה למריחה
- שומשום לפיזור
אופן ההכנה:
- מניחים בקערה את התערובת למאפי שמרים ומוסיפים מלח וסוכר. מערבבים.
- מוסיפים את הביצה והמים תוך כדי ערבוב!! ( מטרפה ידנית ) לאחר מכן את השמן. טורפים עד תערובת חלקה וללא גושים.
- מכסים את הקערה ושמים למנוחה של חצי שעה.
- מחממים תנור ל 180 מעלות
- מרפדים 2 תבניות אינגליש בנייר אפיה.
- מחלקים את הבלילה לשתי התבניות, שוב מכסים ומחכים 20 דקות.
- מברישים בעדינות רבה את הלחמים בביצה, מפזרים שומשום ואופים עד הזהבה עמוקה❤️
הערות:
מומלץ ועדיף לאפות בתבניות ממתכת. במידה ואופים בחד פעמי אז תניחו אותם על תבנית של התנור וכך האפיה תהיה טובה יותר גם בצדדים.
נסו מתכונים נוספים בקישורים למטה:
חפשו אותנו ברשתות החברתיות וגלו מתכונים נוספים:
📷https://bit.ly/3e2hrKb
לחם כשר לפסח/anat_elisha_kitchen
Category: