fbpx

לחם כשר לפסח ב20 דקות הכנה

פרווה
Prep: קצר |

לחם כשר לפסח

המרכיבים:

  • שקית תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח ( נמצא בעל סופר!! )
  • 1 ביצה L
  • כף סוכר
  • כפית גדושה מלח
  • 50 מל שמן ( חצי כוס)
  • 400 מל מים פושרים( 2 כוסות )
  • ביצה למריחה
  • שומשום לפיזור

אופן ההכנה:

  1. מניחים בקערה את התערובת למאפי שמרים ומוסיפים מלח וסוכר. מערבבים.
  2. מוסיפים את הביצה והמים תוך כדי ערבוב!! ( מטרפה ידנית ) לאחר מכן את השמן. טורפים עד תערובת חלקה וללא גושים.
  3. מכסים את הקערה ושמים למנוחה של חצי שעה.
  4. מחממים תנור ל 180 מעלות
  5. מרפדים 2 תבניות אינגליש בנייר אפיה.
  6. מחלקים את הבלילה לשתי התבניות, שוב מכסים ומחכים 20 דקות.
  7. מברישים בעדינות רבה את הלחמים בביצה, מפזרים שומשום ואופים עד הזהבה עמוקה❤️

הערות:

מומלץ ועדיף לאפות בתבניות ממתכת. במידה ואופים בחד פעמי אז תניחו אותם על תבנית של התנור וכך האפיה תהיה טובה יותר גם בצדדים.

 

נסו מתכונים נוספים בקישורים למטה:

לחם שום במילוי גבינה

עוגת לוטוס ב3 שלבים

 

חפשו אותנו ברשתות החברתיות וגלו מתכונים נוספים:

לאינסטגרם של מתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

📷https://bit.ly/3e2hrKb

לחם כשר לפסח/anat_elisha_kitchen

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.