מתכון מושלם של דניאל עמית💓
מצרכים:
- חלה (עדיף לא מהיום)
- חמאה
- תרד
- כוס וחצי גבינות מגורדות שאוהבים (פרמזן,גרוייר, גאודה..)
- 3-4 ביצים
- שמנת מתוקה
- מלח,פלפל,אגוז מוסקט
- כף חרדל דיז’ון
אופן ההכנה:
- מקפיצים תרד בחמאה ומניחים להתקרר
- בוצעים חלה ומפזרים לתבנית
- בקערה אחרת מערבבים את השמנת, 3 ביצים, אגוז מוסקט .
- לתוך הבלילה מוסיפים את תערובת הגבינות
- מוסיפים מלח,פלפל,כף חרדל ואת התרד
- את הבלילה שופכים על התבנית עם הלחם- בודקים שכל הלחם רטוב ונותנים לזה לפחות חצי שעה לנוח ( עדיף יותר)
- לפני שמכניסים לתנור מפזרים עוד גבינות מעל
- מכניסים לתנור שלומם מראש ל180 מעלות לחצי שעה בערך
בתיאבוןן!!
Category: