fbpx

לחם שום במילוי גבינה ב-5 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

לחם שום רך בטירוף ממולא בגבינה – הכי טעים שתאכלו בהתחייבות🍞

*כוס מדידה – חד״פ של שתייה קרה , 24 יח

מצרכים :

  • 4 כוסות קמח לבן מנופה
  • כף שמרים יבשים
  • כף סוכר לבן
  • חצי כוס שמן זית
  • כוס וחצי מים פושרים
  • כפית מלח
  • צרור כוסברה
  • 5 שיניי שום מגורדים
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 6 פרוסות גבינה צהובה

אופן ההכנה :

  1. מערבבים בקערה את הקמח+סוכר+שמרים, מוסיפים את השמן+מים+מלח ולשים עד לאיחוד מלא .
  2. מתפיחים שעה , לשים ומתפיחים לעוד 40 דקות .
  3.  מחלקים את הבצק לכדורים
  4. בקערה קטנה מערבבים את החמאה+קצת שמן זית+שום ומברישים את הכדורים שעל המגש, קוצצים את הכוסברה ומפזרים מעל יחד עם מלח גס .
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 200 מעלות למשך 20 דקות .
    *אפשר לוותר על הגבינה ולהכין לחם שום קלאסי אך בעיניי זה יותר טעים, בנוסף אני ממליצה להשתמש בגבינת מוצרלה מאשר בגבינה צהובה .

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של עדן רווח האלופה🤩

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.