fbpx

לחם שום עם גבינה בפנים קל להכנה! – כולל סרטון

Recipe by
סגור לתגובות על לחם שום עם גבינה בפנים קל להכנה! – כולל סרטון
25
Cook: 10-15 | Servings: 18

מצרכים:

  • 2 כוסות (250 גרם) קמח
  • 1 כף (15 גרם) סוכר
  • 1 וחצי כפית אבקת שום
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 וחצי כפיות (10 גרם) אבקת אפיה
  • 5 כפות (70 גרם) חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • 3/4 כוס (200 גרם) חלב חמאה (חובצה) ניתן להשיג בכל סופר –> מי שלא מכיר, ניתן להכין תחליף: לוקחים 3/4 כוס חלב ומערבבים עם מיץ לימון טרי, מניחים בצד 5 דקות ומערבבים מעט.

למילוי:

  • 140 גרם גבינת מוצרלה

אופן ההכנה:

צריכים מיקסר? מבצע מיוחד לגולשי מתכונים ישראל – 10% הנחה לקניית מוצרי חשמל למטבח בהזנת קוד קופון: KHAY5 

  1. חממו תנו לחום 200 מעלות, הניחו בתבנית נייר אפיה
  2. בקערה ערבבו את הקמח, סוכר, מלח, אבקת האפיה ואבקת השום. הוסיפו את קוביות החמאה, בעזרת מזלג ערבבו הכל (שהחמאה לא תיהיה בגודל יותר מאפונה)
  3. שלבו את החמאה הקרה, ערבבו בעדינות. הכניסו למקרר כ-10 דקות
  4. בנתיים חתכו את המוצרלה ל-18 קוביות
  5. קמחו משטח ועשו מהבצק מלבן 30*40 סנטימטר בערך, חתכו אותו ל18 חתיכות.
  6. הניחו קוביית מוצרלה במרכז כל אחד מריבועי הבצק, סגרו על הגבינה עם הבצק ובדקו היטב שהכל אטום היטב, צרו כדורים יפים והניחו בתבנית.
  7. אפו כ15-18 דקות עד לגוון חום-זהוב.
  8. בזמן שהכדורים בתנור, נכין את תערובת החמאה למריחה. המיסו את החמאה במחבת קטנה, הוסיפו שום, פטרוזיליה קצוצה, ומלח ובשלו כדקה 1. הסירו מהאש. הברישו מעל כל כדור את תערובת החמאה.
  9. הגישו חם!

בתאבון!!

 

הסרטון נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure