מתכון של עדן רווח התותחיתתת
מצרכים:
- חצי קילו קמח לבן מנופה
- כף שמרים יבשים
- 3/4 כוס סוכר לבן
- 2 כוסות חלב פושר
- ביצה
- 50 גרם חמאה
אופן הכנה:
- בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר
- מוסיפים על מהירות נמוכה את הביצה, חלב וחמאה בהדרגה
- מעלים את המיקסר למהירות גבוהה למשך 7-8 דקות
- נותנים לבצק לתפוח שעה ואז לשים ומביאים לו עוד 40 דקות
- בנתיים מכינים את ה”מטבעות שוקולד” שמים בשקית זילוף נוטלה וממרח קינדר , מזלפים על מגש ומקפיאים
- מגלגלים טוב ללחמנייה כשהשוקולד בתוך הבצק (חשוב לגלגל טוב שהשוקולד לא יצא)
- מסדרים את הלחמניות עם מגש , שמים ביצה ושומשום ומכניבים לתנור שלומם מראש על 200 מעלות למשך 15-20 דקות.
בתיאבוןן!!
Category: