מצרכים
- 1 ק”ג קמח
- 1 שקית שמרית
- חצי כוס שמן
- 3 כפות סוכר
- כפית שטוחה של מלח
- 1 כף דבש
- 1 ביצה לעיסה וביצה אחת לציפוי
- 2 כוסות מים פושרים
- שומשום
אופן ההכנה
- את החומרים חוץ מהשומשום מערבבים לאט לאט עד שיוצאת עיסה של בצק לא דביקה. אם היא דביקה יש להוסיף קצת קמח.
- מחלקים את העיסה ל-6 כדורים ויוצרים מכל כדור לחמניה בכל צורה שרוצים. מצפים את הלחמניה בביצה טרופה ומעט שומשום.
- מכניסים לתנור ל-כ 20 דקות .
Category: