fbpx

מאפה בצק עלים ושוקולד

חלבי
Prep: קצר |

מתכון של תומר אומנסקי המדהים 🤩

מתכון למאפה בצק עלים ושוקולד בשתי דקות הכנה שהולך להעיף לכם את הראש 😋

מרכיבים:

  • חבילת בצק עלים מרודד ומופחת שומן של מעדנות
  • ממרח שוקולד לבחירה
  • מגוון שוקולדים למילוי
  • שערות חלבה

אופן ההכנה:

  1. נפתח את הבצק על משטח מקומח, נחתוך אותו בצדדים כמו בתמונה
  2. נמלא במגוון המילויים המתוקים.
  3. נסגור את הרצועות ונאפה בחום של 190 מעלות כ35 דקות.
  4. מומלץ למרוח בביצה לפני האפייה.
  5. כמובן שניתן את אותו בצק לעשות גם בצורת בורקס ולפזר שומשום❤️

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.