fbpx

מאפינס זיתים וגבינה- מורן תורג’מן

Recipe by
חלבי
Prep: 30 דקות | | Servings: 12

מרכיבים:

  • 3 ביצים
  • קופסאת קוטג׳
  • חצי כוס שמן
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • כוס קמח תופח או כוס רגילה עם אבקת אפייה
  • זיתים חתוכים

הוראות הכנה:

  1. בקערה לטרוף 3 ביצים
  2. להוסיף קופסאת קוטג’, חצי כוס שמן, 200 גרם גבינה צהובה מגורדת, כוס קמח תופח או רגיל עם כפית אבקת אפייה, מלח ופלפל לבן וזיתים חתוכים
  3. לערבב הכל היטב ולשים בתבנית שקעים משומנת כף מלאה מהתערובת ומפזרים מעל שומשום.
  4. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך חצי שעה בערך ולטרוףףףף!!!!

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.