fbpx

מוקפץ בקר ב-5 שלבים

בשרי
Prep: קצר |

מוקפץ בקר

מרכיבים למוקפץ בקר:

  • חבילת שבבי אורז
  • 4 שיני שום
  • גיגנר
  • פטריות
  • 200 גרם מינוט
  • ברוקולי
  • סויה

אופן ההכנה:

  1. משרים חבילת שבבי אורז במים רותחים עד שהם קצת מתרככים (יש לקנות בכל סופר. זה בדרך כלל באיזור האסיאתי ליד הדפי אורז, אם לא מצאתם תקנו דפי אורז ותשברו אותם או שתשמשו באטריות אורז) מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור בישול. לשחק עם זה קצת שלא ידבקו.
  2. בווק על אש הכי גבוהה מקפיצים 4 שיני שום וג’ינג’ר בשמן ואז מוסיפים חבילת פטריות וממשיכים להקפיץ.
  3. מוסיפים 200 גרם פרוסות דקות מינוט סטייק/עוף/טופו עד שהן מקבלות צבע.
  4. מוסיפים חופן ברוקולי ומקפיצים. כשהברוקולי קצת מתרכך מוסיפים את השבבים וחצי בקבוק של קנור סויה סיני. אם חסר לכם צבע תוסיפו קצת סויה כהה רגילה. חוץ מזה לא צריך כלום כי הסויה סיני מתובלת. לקראת הסוף מוסיפים עלי תרד שמוסיפים ים!
  5. מערבבים ונותנים לזה להתבשל עם הרוטב ולהצטמצם כמה דקות וזה מוכן 🙂 אולי תשברו גם בוטנים מעל. לי לא היה ודווקא חבל כי בא לי רצח. בתאבון

 

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של דניאל עמית האלופהה

@knorr_israel

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.