מצרכים:
- 8 עגבניות אדומות שמנות
- 1 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות
- 5 שיני שום חתוך לקוביות קטנות
- פפריקה
- מלח
אופן ההכנה:
- לסמן איקס על כל עגבניה למטה ולשים בקערה עם מים רותחים לרבע שעה
- לקלף את הקליפה של העגבניה לפתוח ולהוציא את הגרגירים והמיץ
- לקצוץ לקוביות
לטגן :
- שום
- פלפל חריף
- עגבניות
- למעוך כמו פירה
- [adinserter block=”1″]
- פפריקה
- צילי גרוס
- לבשל כשעה על אש נמוכה להוסיף מלח ולתת לזה עוד בישול של חצי שעה
בהצלחה