מתכון ששווה לגזור ולשמור, כנאפה במילוי גבינת עיזים מטורפת שתעשה לכם טוב טוב על הנשמה! מתאימה לכל אירוח ומנה שמשאירה טעם של עוד לכל אורח בפה.. מזמינים אתכם לנסות את המתכון השווה שלנו 🙂
מצרכים:
כנאפה:
- 150 גרם אטריות קדאיף
- 100 ג’ שומן – חמאה\מרגרינה (מומס)
- 250 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
- 65 גרם גבינת עזים רכה
סירופ:
- כוס סוכר
- כוס מים
- כפית מי ורדים (לפי הטעם).
אופן הכנה – כנאפה עם גבינת עיזים
נכין את הסירופ סירופ:
- מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ,
- לקראת סיום מוסיפים את מי הורדים לפי הטעם הרצוי.
כנאפה:
- במחבת בגודל הרצוי (מומלץ קוטר 26) יוצקים את השומן ומעליו משטחים את אטריות הקדאיף.
- את האטריות יש להדק לתחתית כך שהשומן יעלה מעל ויכסה את האטריות.
- מעל הקדאיף מסדרים את הגבינה בצורה אחידה ומניחים על הגז על אש בינונית.
- בזמן שהכנאפה מתבשל על הגז יש לסובבו כך שהבישול יתפוס בכל מקום כ 10 – 15 ד’.
- לאחר בישול הכנאפה הופכים את הכנאפה על מחבת או כל משטח בגודל הרצוי כך שהגבינה תמצא בתחתית.
- יוצקים את הסירופ שהכנו מעל הכנאפה ומגישים.
תמונות של cakeshop_chencohen