fbpx

מתכון ללזניה – רביולי

Recipe by
סגור לתגובות על מתכון ללזניה – רביולי
Prep: 30 דק' | | Servings: 10-12

תודה רבה לרות משה דוד היקרה, על מתכון מדהים שהכינה ביתה דורית 🙂

מצרכים:

  • תבנית אלומניום
  • רביולי (חבילה וחצי / 2 חבילות) (אפשר מוכן שקונים בסופר), אפשר גם להכין לבד.
  • קופסת שימורים רסק עגבניות 400 גרם, אפשר גם עגבניות טריות מקולפות וחתוכות דק.
  • שום כתוש
  • חבילת גבינה מגורדת. (לפי הטעם).
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט אורגנו / בזיליקום

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת יוצקים את הרסק העגבניות, מוסיפים מלח, פלפל ואורגנו / בזיליקום ואת השום הכתוש. מערבבים הכל כ7 דק’ ומורידים מהאש.
  2. מסדרים שכבה של רביולי בתבנית שמשמנים מעט(שלא ידבק), יוצקים מעט מרוטב העגבניות כדי ליצור שכבה אחת, מפזרים מעט מהגבינה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים.
  3. אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות עד שהכל מבעבע ומגישים מייד.

בתאבון!

*לא לבשל את הרביולי לפני*