מתכון לסופלה בלונדי מושלם (8 יחידות):🥄
- *כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה*
- 300 גרם בלונדי קרמל מלוח (3 חפיסות)
- 150 גרם חמאה
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- חצי כוס אבקת סוכר
- כוס קמח לבן מנופה
אופן ההכנה:
1. ממיסים את הבלונדי הקצוץ+החמאה במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה, לאחר מכן מוסיפים את הביצים+אבקת סוכר וטורפים בעזרת מטרפה, מוסיפים את הקמח ומקפלים עד למסה אחידה.
2.משמנים את התבניות וממלאים חצי מגובה התבנית (אני הוספתי מטבעות שוקולד לבן במרכז), מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות (אפייה) כ-8 דקות.