fbpx

מתכון לספגטי עם פרגיות / מורן תורג’מן

Recipe by
סגור לתגובות על מתכון לספגטי עם פרגיות / מורן תורג’מן
Prep: 40 דק' | | Servings: 5

מתכון ספגטי עם פרגיות

מרכיבים:

  • 500 גרם רצועות פרגיות נקיות
  • 400 גרם ספגטי עבה
  • 2 בצלים
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • 6 פטריות טריות
  • 3 שיני שום
  • רוטב סוייה(לפי העין)
  • רוטב צ’ילי(לפי העין)
  • כפית דבש
  • פלפל שחור
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

    1. במחבת לטגן רצועות פרגיות (בשתי נגלות כדי שלא יהיו נוזלים). ולהניח בצד..
    2. לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות, 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים, להוסיף 6 פטריות טריות, 3 שיני שום קצוצים גם, להוסיף את הפרגיות ולתבל ברוטב סוייה, רוטב צ’ילי, כפית דבש, פלפל שחור ומעט מלח.
    3. להוסיף 400 גרם ספגטי עבה (אפשר כל נודלס שרוצים) שבושל לפי הוראות אריזה, לערבב טוב ולהגיש.