פסטה ברוטב שמנת וקוביות בטטה
מרכיבים:
-
חבילת פסטה פפארדלה
-
שמן זית
-
חצי חבילה חמאה
-
בטטה אחת
-
שתי שיני שום
-
2 שמנת לבישול
-
חצי כוס חלב
-
אגוז מוסקט, מעט מרק עוף פרווה ופלפל שחור
-
עלי בזיליקום
-
מעט פרמז’ן
אופן ההכנה:
- במחבת ווק לשים חצי חבילת חמאה, קוביות בטטה, שתי שיני שום כתושות. להקפיץ מעט על אש נמוכה ולדאוג שהשום לא ישרף.
- להוסיף 2 שמנות לבישול, חצי כוס חלב, מעט מרק עוף, פלפל שחור, אגוז מוסקט, להביא להרתחה ואז להנמיך עד שהבטטה מוכנה ורכה.
- להכין פסטה לפי הוראות יצרן, לשפוך מן הרוטב על הפסטה ולקשט עם עלי בזיליקום וגבינת פרמז’ן.
תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק