פסטה פפארדלה ברוטב שמנת פטריות הכי בסיסי וטעים
מרכיבים:
-
חבילת פסטה פפארדלה
-
50 גרם חמאה
-
מעט שמן זית
-
בצל סגול
-
4 פטריות טריות
-
שמנת מתוקה
-
רבע כוס חלב
-
מלח ופלפל שחור
-
מעט אגוז מוסקט
-
רבע כפית מרק עוף פרווה
-
חופן גבינה צהובה מגורדת
-
חופן גבינת פרמז’ן מגורדת
אופן ההכנה:
-
- לטגן במעט שמן זית וקוביית חמאה בצל סגול קצוץ,.
- להוסיף פטריות טריות חתוכות, להוסיף שוב קוביית חמאה ולתבל במעט מלח, מעט אגוז מוסקט, קמצוץ מרק עוף פרווה, שמנת מתוקה אחת ורבע כוס חלב. להרתיח. .
- לבשל פסטה לפי הוראות יצרן ולסנן.
- לערבב עם הרוטב ולהוסיף חופן גבינה צהובה מגורדת וחופן גבינת פרמז’ן מגורדת..
תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק