fbpx

מתכון לפסטה מוקפצת ברוטב אליולי

Recipe by
סגור לתגובות על מתכון לפסטה מוקפצת ברוטב אליולי
פרווה
Prep: קצר | | Servings: סיר

פסטה טרייה מוקפצת ברוטב אליולי בשמן זית שום ועשבי תיבול

 

מרכיבים:

  • פסטה טרייה (קניתי בסופר)
  • 100 מל’ שמן זית
  • 6 שיני שום
  • בזיליקום טרי
  • אורגנו יבש
  • פטרוזליה טרייה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צ’ילי גרוס
  • כוס מים רותחים
  • כפית מרק עוף

אופן ההכנה:

    1. פסטה טרייה, לשים במים רותחים ולבשל 4 דקות, לסנן ולהוסיף לרוטב. .
    2. לרוטב אליולי: בסיר קטן לשים 100 מל’ שמן זית ולטגן 5-6 שיני שום פרוסות,.
    3. להוסיף תערובת של עשבי תיבול: בזיליקום, אורגנו ופטרוזליה קצוצים, .
    4. לתבל במלח, פלפל שחור גרוס, צ’ילי גרוס ולהוריד מן האש, .
    5. להוסיף כוס ציר עוף או כוס עם מים רותחים עם כפית מרק עוף. להחזיר לאש ולצמצם קצת נוזלים, בישול של כמה דקות….

 

 

תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק