fbpx

מתכון לפסטה פפארדלה עם ירקות / מורן תורג’מן

Recipe by
סגור לתגובות על מתכון לפסטה פפארדלה עם ירקות / מורן תורג’מן
פרווה
Prep: קצר | | Servings: ווק

מתכון לפסטה פפארדלה עם ירקות

 

מרכיבים:

  • חבילת פסטה פפארדלה
  • בצל אחד
  • חצי כרוב לבן
  • 2 גזרים
  • 2גמבה אדומה
  • 2 שיני שום
  • חבילת נבטים
  • 3-4 פטריות טריות
  • מעט מערק עוף
  • כפית פפריקה מעושנת
  • מעט רוטב סוייה
  • רוטב סוייה מתוקה
  • טריאקי
  • רוטב צ’ילי

אופן ההכנה פסטה פפארדלה עם ירקות

  1. להקפיץ במחבת ווק/טפלון רצועות בצל וחצי כרוב חתוך, להניח בצד. .
  2. להקפיץ 2 גזרים ו2 גמבה חתוכים לרצועות דקות, 2 שיני שום (מגורד)..
  3. להוסיף את הכרוב והבצל, 3-4 פטריות טריות חתוכות גס וחבילת נבטים.
  4. להוסיף את הפסטה/נודלס המסוננים (להכין לפי הוראות על גבי האריזה).
  5. לתבל בפלפל שחור, מעט מרק עוף, כפית פפריקה מעושנת, רוטב סויה רגיל ומתוק, מעט טריאקי, ורוטב צ’ילי מתוק. לערבב היטב 3-4 דקות ולהגיש. *את הרטבים אני שופכת ישר מהבקבוק לפי העין…תלוי בכמות.

תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק