מתכון לפסטה פפארדלה עם ירקות
מרכיבים:
- חבילת פסטה פפארדלה
- בצל אחד
- חצי כרוב לבן
- 2 גזרים
- 2גמבה אדומה
- 2 שיני שום
- חבילת נבטים
- 3-4 פטריות טריות
- מעט מערק עוף
- כפית פפריקה מעושנת
- מעט רוטב סוייה
- רוטב סוייה מתוקה
- טריאקי
- רוטב צ’ילי
אופן ההכנה פסטה פפארדלה עם ירקות
- להקפיץ במחבת ווק/טפלון רצועות בצל וחצי כרוב חתוך, להניח בצד. .
- להקפיץ 2 גזרים ו2 גמבה חתוכים לרצועות דקות, 2 שיני שום (מגורד)..
- להוסיף את הכרוב והבצל, 3-4 פטריות טריות חתוכות גס וחבילת נבטים.
- להוסיף את הפסטה/נודלס המסוננים (להכין לפי הוראות על גבי האריזה).
- לתבל בפלפל שחור, מעט מרק עוף, כפית פפריקה מעושנת, רוטב סויה רגיל ומתוק, מעט טריאקי, ורוטב צ’ילי מתוק. לערבב היטב 3-4 דקות ולהגיש. *את הרטבים אני שופכת ישר מהבקבוק לפי העין…תלוי בכמות.
תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק