שיפודי חזה עוף בטריאקי של ירון ידעי
מצרכים שיפודי חזה עוף בטריאקי :
- 1 קג’ חזה עוף/פרגיות
- חצי כוס סילאן
- חצי כוס צ’ילי מתוק
- חצי כוס טריאקי
- 4 כפות שמן סויה (לא חובה)
- 2 שיני שום קצוצות
- שיפודי עץ.
אופן ההכנה של שיפודי העוף ברוטב טריאקי:
- לחתוך את העוף לקוביות.
- לערבב בקערה את כל מצרכי המרינדה.
- להוסיף את חזה העוף למרינדה.
- להניח במקרר לספיגת טעמים מינימום חצי שעה .
- לשפד בשיפודי עץ לא להעמיס. ולשמור את המרינדה שנותרה להברשה על השיפודים במהלך הצלייה
- לחמם מחבת פסים משומנת . או תנור במצב גריל.
- לצרוב את השיפודים מכל צד למשך 2 דקות
- מידי פעם להבריש את העוף במרינדה שנותרה .
Category: