fbpx

מתכון מאפה פרפר עם שוקולד טעים – כולל סרטון !

Recipe by
סגור לתגובות על מתכון מאפה פרפר עם שוקולד טעים – כולל סרטון !
Prep: 35 דק' | | Servings: 15-20

 

 

 

מצרכים:

  • 2 כוסות חלב חם
  • 1 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 3 כפות סוכר
  • כפית מלח 1
  • 1.5 כפיות שמרים יבשים
  • קמח בערך 6 כוסות, עד לקבלת בצק טוב

למילוי:

  • שוקולד לבחירה (אפשר נוטלה)

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה שופכים את החלב, השמן, הביצים (אני שמה את הלבן) תוכלו לשים גם את הצהוב של הביצה.
  2. הוסיפו סוכר מלח ושמרים יבשים. ערבבו הכל והוסיפו בהדרגה את הקמח (כמו בסרטון) עד לקבלת בצק אחיד.
  3. עשו כדורים שווים מהבצק, רדדו אותו ומרחו בשוקולד שבחרתם.שלב 1
  4. כדי להכין את צורת הפרפרים שלנו צפו בסרטון בקפידה וחזרו אחרי ההוראות המופיעות בו.
  5. הניחו את הפרפרים שיצרנו על ניייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש לחום של 195 מעלות. ל-30 דקות. עד קבלת צע זהוב ויפה 🙂
  6. פזרו מעל אבקת סוכר.
  7. בתאבון!
  8. שלב 2

הכמתכון תורגם מכאן :http://www.hayalimdekiyemekler.com/cay-saati-tarifleri/kelebek-pogaca-tarifi/