מצרכים:
- 2 כוסות חלב חם
- 1 כוס שמן
- 2 ביצים
- 3 כפות סוכר
- כפית מלח 1
- 1.5 כפיות שמרים יבשים
- קמח בערך 6 כוסות, עד לקבלת בצק טוב
למילוי:
- שוקולד לבחירה (אפשר נוטלה)
אופן ההכנה:
- בקערה שופכים את החלב, השמן, הביצים (אני שמה את הלבן) תוכלו לשים גם את הצהוב של הביצה.
- הוסיפו סוכר מלח ושמרים יבשים. ערבבו הכל והוסיפו בהדרגה את הקמח (כמו בסרטון) עד לקבלת בצק אחיד.
- עשו כדורים שווים מהבצק, רדדו אותו ומרחו בשוקולד שבחרתם.
- כדי להכין את צורת הפרפרים שלנו צפו בסרטון בקפידה וחזרו אחרי ההוראות המופיעות בו.
- הניחו את הפרפרים שיצרנו על ניייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש לחום של 195 מעלות. ל-30 דקות. עד קבלת צע זהוב ויפה 🙂
- פזרו מעל אבקת סוכר.
- בתאבון!
הכמתכון תורגם מכאן :http://www.hayalimdekiyemekler.com/cay-saati-tarifleri/kelebek-pogaca-tarifi/