ניוקי סלק,
אז מה צריך?
- 2 חבילות ניוקי תפוחי אדמה
- 2 סלקים מבושלים חתוכים
- 2 שיני שום קצוצים דק
- 100 גרם גבינה בולגרית
- 2 כפות גבינת שמנת
איך מכינים?
- טוחנים היטב בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב.
- סלק,שום,גבינות.
- שמים סיר עם מים וכף מלח ומביאים לרתיחה.
- פותחים את חבילות הניוקי ומפרידים בניהם על מנת שלא ידבקו.
- שופכים לסיר ומבשלים עד שכל הניוקי צף למעלה.
- לוקחים בערך 1/4 כוס מהמים שבהם בושלו הניוקי,מוסיפים לרוטב וטוחנים היטב.
- מסננים את הניוקי מהמים, שמים אותם בסיר ומעל שופכים את הרוטב.(אפשר לבשל עוד כמה דק’ עד שהכל מתערבב היטב)
לעוד מתכונים של ניוקי
Category: