מצרכים:
- 150 גרם שוקולד מריר נשובח
- 150 גרם חמאה
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- חצי כוס סוכר
- רבע כוס קמח
אופן הכנה:
- 1. מחממים תנור ל180 מעלות
- 2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
- 3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
- 4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
- 5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון) ומכניסים לתנור
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה) - 6. מוציאים את הסופלות ומוציאים אותם בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!
- סופלה שוקולד – אופן הגשה:
מומלץ להגיש חם, ליד כדור גלידה וניל.
בתאבון!