למתכון המושלם של עדן רווח🤩
קבלו מתכון לרול סושי שוקולד אבל כזה שעוד לא אכלתם!🍫
*כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה
מצרכים לסושי שוקולד:
- 150 גרם ביסקוויטים
- 70 גרם חמאה
- 100 גרם שוקולד חלב
- חצי כוס חלב
- חצי מיכל שמנת מתוקה 38% (בכל המיכל יש 250 מל)
- רבע כוס חלב
- כף גדושה של פודינג וניל
אופן ההכנה – סושי שוקולד:
- טוחנים את הביסקוויטים היטב (כמו חול! אני טחנתי בנינג’ה), ממיסים במיקרוגל את החמאה+שוקולד החלב , מערבבים יחד עם הביסקוויטים + חצי כוס חלב .
- חותכים מלבן מהניילון הנצמד (לא מדדתי את הגודל אך ניתן לראות פחות או יותר את הגודל בתמונה שצירפתי) ומשטחים את תערובת הביסקוויטים על הניילון .
- מקציפים במיקסר את השמנת+רבע כוס חלב+פודינג לקרם יציב .
*אני הוספתי לקרם קצת שברי עוגיות שוקולד צ’יפס, אפשר להוסיף: כף ממרח או מחית שבא לכם|שברי לוטוס|אוראו או להשאיר פשוט קרם וניל . - מזלפים לאורך בקצה המלבן ומגלגלים כמו סושי רגיל, מי שלא הבין יכול לצפות בסרטון ביוטיוב בטוחה שיש מלא .
- בסוף הגילגול עוטפים הכל בניילון הנצמד ומכניסים למקפיא לבערך שעה-שעה וחצי עד שיהיה קפוא לחלוטין .
- חותכים בעובי הרצוי ומגישים, ממליצה לאכול אותם כשהם עוד קצת קפואים .
- לרוטב שוקולד – פשוט להמיס שוקולד לבן|חלב|מריר ללא שמנת .
•לא השתמשתי במשקל אלא הייתה לי חבילת ביסקוויטים שהכילה 150 גרם לכן תסתכלו על האריזה, כנל חמאה|שוקולד, אין לי דרך להמיר לכם לכוסות 🙏🏼
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
Category: