fbpx

סושי שוקולד ב-7 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

למתכון המושלם של עדן רווח🤩

קבלו מתכון לרול סושי שוקולד אבל כזה שעוד לא אכלתם!🍫

*כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה
מצרכים לסושי שוקולד:

  • 150 גרם ביסקוויטים
  • 70 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • חצי כוס חלב
  • חצי מיכל שמנת מתוקה 38% (בכל המיכל יש 250 מל)
  • רבע כוס חלב
  • כף גדושה של פודינג וניל

אופן ההכנה – סושי שוקולד:

  1. טוחנים את הביסקוויטים היטב (כמו חול! אני טחנתי בנינג’ה), ממיסים במיקרוגל את החמאה+שוקולד החלב , מערבבים יחד עם הביסקוויטים + חצי כוס חלב .
  2. חותכים מלבן מהניילון הנצמד (לא מדדתי את הגודל אך ניתן לראות פחות או יותר את הגודל בתמונה שצירפתי) ומשטחים את תערובת הביסקוויטים על הניילון .
  3. מקציפים במיקסר את השמנת+רבע כוס חלב+פודינג לקרם יציב .
    *אני הוספתי לקרם קצת שברי עוגיות שוקולד צ’יפס, אפשר להוסיף: כף ממרח או מחית שבא לכם|שברי לוטוס|אוראו או להשאיר פשוט קרם וניל .
  4. מזלפים לאורך בקצה המלבן ומגלגלים כמו סושי רגיל, מי שלא הבין יכול לצפות בסרטון ביוטיוב בטוחה שיש מלא .
  5. בסוף הגילגול עוטפים הכל בניילון הנצמד ומכניסים למקפיא לבערך שעה-שעה וחצי עד שיהיה קפוא לחלוטין .
  6. חותכים בעובי הרצוי ומגישים, ממליצה לאכול אותם כשהם עוד קצת קפואים .
  7. לרוטב שוקולד – פשוט להמיס שוקולד לבן|חלב|מריר ללא שמנת .

•לא השתמשתי במשקל אלא הייתה לי חבילת ביסקוויטים שהכילה 150 גרם לכן תסתכלו על האריזה, כנל חמאה|שוקולד, אין לי דרך להמיר לכם לכוסות 🙏🏼

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.