fbpx

ספגטי ברוטב עגבניות שרי ב-3 שלבים

פרווה
Prep: קצר |

ספגטי ברוטב עגבניות שרי

מצרכים לספגטי ברוטב עגבניות שרי:

  • ספגטי (500גרם)
  • 400 גרם עגבניות שרי חצויות
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 3 שיניי שום כתושות
  • 6 עלי בזיליקום טרי
    תיבול:
  • 3 כפות רסק עגבניות איכותי (ריכוז גבוהה)
  • כף גדושה פפריקה מתוקה
  • כפית סוכר
  • מלח, פלפל
  • 2.5 כוסות מים
  • שליש כוס שמן

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן , מסננים, שוטפים ומטפטפים מעט שמן מעל הפסטה.
    בסיר רחב מניחים שמן ובצל קצוץ. מטגנים במשך כ 4 דקות. מוסיפים את שיניי השום ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את חצאי עגבניות השרי וממשיכים לטגן עוד כ 7 דקות ומקפידים לערבב מידי פעם.
  2. מוסיפים את כל התבלינים ורסק העגבניות, מערבבים היטב במשך כחצי דקה ומוסיפים את המים.
  3. מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור כ 10 דקות. מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב. מפזרים כמה עלי בזיליקום טרי וזוללים בתאבון. מומלץ להגיש לצד שניצל ביתי🥰

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.