ספגטי ברוטב עגבניות שרי
מצרכים לספגטי ברוטב עגבניות שרי:
- ספגטי (500גרם)
- 400 גרם עגבניות שרי חצויות
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 3 שיניי שום כתושות
- 6 עלי בזיליקום טרי
תיבול: - 3 כפות רסק עגבניות איכותי (ריכוז גבוהה)
- כף גדושה פפריקה מתוקה
- כפית סוכר
- מלח, פלפל
- 2.5 כוסות מים
- שליש כוס שמן
אופן ההכנה:
- מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן , מסננים, שוטפים ומטפטפים מעט שמן מעל הפסטה.
בסיר רחב מניחים שמן ובצל קצוץ. מטגנים במשך כ 4 דקות. מוסיפים את שיניי השום ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את חצאי עגבניות השרי וממשיכים לטגן עוד כ 7 דקות ומקפידים לערבב מידי פעם. - מוסיפים את כל התבלינים ורסק העגבניות, מערבבים היטב במשך כחצי דקה ומוסיפים את המים.
- מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור כ 10 דקות. מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב. מפזרים כמה עלי בזיליקום טרי וזוללים בתאבון. מומלץ להגיש לצד שניצל ביתי🥰
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
Category: