רכיבים
לתבנית קפיץ 28
- 7 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1/3 כוס שמן
- 2 כפות קקאו
- 1 חבילת פודניג שוקולד
לקרם :
- 500 מל שמנת מתוקה
- 5 כפות סוכר
- 1 פודניג וניל
- 1/2 כוס חלב
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 250 מל שמנת מתוקה
אופן הכנה – עוגת קרמבו מפנקת לשבת
- לחמם תנור ל 180 מעלות
- לרפד תבנית בנייר אפייה ולשמן מעט
- להפריד ביצים להקציף חלבונים עם הסוכר
- להוריד מהירות מיקסר ולהוסיף חלמונים ושמן
- לעצור את המיקסר להוסיף קקאו ופודינג שוקולד להפעיל על מהירות נמוכה ואז להגביר מהירות
- לצקת לתבנית ולאפות כ 35 דקות ב 180 מעלות
- לקרר היטב היטב
- להקציף שמנת מתוקה עם סוכר. לעצור להוסיף פודניג וניל וחלב ולהמשיך להקציף
- עכשיו לצקת מעל העוגה ולהכניס למקפיא ל 4 שעות.
- להשאיר עדיין בתבנית , עכשיו נמיס שמנת ושוקולד וניצוק על העוגה נחזיר למקפיא נקשט .
- ורצוי לחתוך עם סכין טבולה במים חמים .