fbpx

עוגיות אוראו והרשיז ב-7 שלבים

חלבי
Prep: בינוני | | Servings: 15

עוגיות אוראו והרשיז

כמות – 15 עוגיות גדולות
כוס מדידה – חד״פ של שתייה קרה
•מצרכים :

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר דמררה (אי אפשר לוותר או להחליף את סוג הסוכר)
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • ביצה
  • 2 כוסות קמח לבן מנופה
  • רבע כפית מלח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • 6 עוגיות אוראו טחונות
  • מטבעות שוקולד לבן (קליבו/לובקה)
  • 3 חבילות הרשיז

•אופן ההכנה : עוגיות אוראו והרשיז

הכנת הפרלינים –

  1. ממיסים שוקולד לבן+הרשיז (לא יכולה להגיד לכם את הכמות המדוייקת לשוקולד הלבן כי זה תלוי באיזה תבנית אתם משתמשים)
  2. ממלאים את תבנית הסיליקון ומכניסים למקפיא, לאחר שזה קפוא לגמרי מחלצים מהתבנית ומניחים בצד .
    למי שאין תבנית סיליקון אפשר לחכות שהשוקולד קצת יתייצב ואז לזלף על נייר אפייה עיגולים ולהקפיא או להשתמש בקוביות שוקולד אך פחות ממליצה .
    *להכנת הבצק-
  3. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה+סוכרים עד למרקם אחיד, מוסיפים את הביצה ולאחר שהיא נטמעת מוסיפים את הקמח+מלח+סודה לשתייה+אוראו ומערבלים עד למרקם אחיד, מוסיפים מטבעות שוקולד לבן/חלב (לא חובה אך משדרג – הכמות לשקולכם) .
  4. מכניסים את הבצק ל-10 דקות למקפיא בשביל שיהיה נוח לעבוד איתו.
    *שלב ההרכבה-
  5. שוקלים 25 גרם מהבצק ומנחים עליו את פרלין השוקולד שהכנו ולאחר מכן מוסיפים עוד 15 גרם מעל ומגלגלים לכדור (אפשר לראות בסרטון).
  6. אני הנחתי במגש 5 עוגיות בשביל שלא יתחברו , מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 180 מעלות ל-9 דקות בדיוק!
  7. לאחר מתקרר היא הופכת להיות קשה.*אני בחרתי שלא לאפות את הכל, יצרתי כדורים והקפאתי חלק ואז כשארצה פשוט אוציא מהמקפיא ואכניס לתנור, כך יהיה אפשר לאכול את העוגייה חמה כשכל השוקולד נמס בדיוק כמו באמסטרדם 💁🏼‍♀️ 🤍

 

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

מתכון של עדן רווח האלופה🤩

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.