fbpx

כעכים מלוחים עבאדי ב-4 שלבים

פרווה
Prep: קצר |

כעכים מלוחים עבאדי

המרכיבים לכעכים מלוחים עבאדי:

  • 1 קג קמח לחם/לבן
  • 2 כוסות שומשום
  • 1 ו חצי כוסות שמן קנולה
  • 330 מל בירה לבנה ( בקבוק)
  • 3/4 כוס מים
  • כףמלח

לפיזור:

  • מעט מלח גס

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כל מרכיבי הבצק בקערה ולשים היטב בידיים במשך כמה דקות. אין צורך במיקסר. מכסים בנייליון נצמד ושמים בצד למנוחה של חצי שעה.
  2. מחממים תנור על 180 מעלות טורבו.
  3. את הכעכים ניתן להכין בשתי צורות. הראשונה, לחלק את הבצק ל 4 כדורים. לרדד כל כדור לריבוע גדול בעובי של 1 ס׳מ. בעזרת גלגלת משוננת/גלגלת פיצה חותכים פסים לאורך הריבוע ואז לחתוך שוב לרוחב כך שייוצרו מקלות באורך של כ 4 -5 סמ. האופציה השנייה היא לקרוץ חתיכות קטנות מהבצק. לרדד לנחש קטן ולסגור לצורת עיגול (כעך).
  4. מניחיםאת הכעכים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מפזרים מעט מלח גס מעל חלק מהכעכים ואופים כ 30-35 דקות עד הזהבה עמוקה.

אל תוציאו אותם בהירים אחרת הם לא יהיו קראנצ׳יים מספיק. בהצלחה❤️

 

 

עוד טעמים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

למתכון של anat_elisha_kitchen

📷 https://bit.ly/3e2hrKb

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.