fbpx

עוגיות פיסטוק במילוי שוקולד לבן ב-4 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

מתכון לעוגיות פיסטוק במילוי שוקולד לבן (22 יח)☕️

*כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה

מצרכים לעוגיות פיסטוק:

  • 2 וחצי כוסות קמח לבן מנופה
  • שקית אבקת אפייה
  • רבע כוס סוכר לבן
  • רבע כוס סוכר דמררה (חובה)
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • ביצה
  • 80 גרם פיסטוקים טחונים
  • שוקולד לבן (למילוי)

אופן ההכנה – עוגיות פיסטוק:

  1. מערבבים (ידני) את כל המצרכים יחדיו בקערה מלבד השוקולד הלבן .
  2. ממיסים שוקולד לבן בפולסים ויוצקים לתוך תבנית פרלינים, מקפיאים ומחלצים, אופציה נוספת פשוט לשים 2 קוביות שוקולד או מטבעות שוקולד לבן בנדיבות לקנות פרלינים מוכנים .
  3. לא שקלתי את הבצק של העוגייה אבל לקחתי חתיכה יחסית קטנה ביחס לשוקולד הלבן בשביל שהמילוי יורגש – לשיקולכם איזה גודל אתם רוצים והיחס בין הבצק לעוגייה .
  4. יוצרים כדורים עם הפרלין בפנים ומגלגלים את הכדור בפיסטוקים טחונים (בלי קשר ל-80 גרם שהוספתם לבצק, זה לא חובה אבל ממליצה), מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 180 מעלות למשך 6 דקות .

•מי שלא אוהב פיסטוק יכול להחליף בפקאן או בכל סוג של אגוז אחר .

•אפשר להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חלב|מריר .

•אפשר לוותר על הפרלין ופשוט להוסיף לתערובת הבצק מטבעות שוקולד וזה יהיה כמו עוגיות שוקולד צ’יפס .

 

לעוד מתכונים באתר:

מרק כתום וקרוטונים ב3 שלבים

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

 

חפשו אותנו ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

למתכון של עדן רווח

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.