מתכון לעוגיות פיסטוק במילוי שוקולד לבן (22 יח)☕️
*כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה
מצרכים לעוגיות פיסטוק:
- 2 וחצי כוסות קמח לבן מנופה
- שקית אבקת אפייה
- רבע כוס סוכר לבן
- רבע כוס סוכר דמררה (חובה)
- 80 גרם חמאה מומסת
- ביצה
- 80 גרם פיסטוקים טחונים
- שוקולד לבן (למילוי)
אופן ההכנה – עוגיות פיסטוק:
- מערבבים (ידני) את כל המצרכים יחדיו בקערה מלבד השוקולד הלבן .
- ממיסים שוקולד לבן בפולסים ויוצקים לתוך תבנית פרלינים, מקפיאים ומחלצים, אופציה נוספת פשוט לשים 2 קוביות שוקולד או מטבעות שוקולד לבן בנדיבות לקנות פרלינים מוכנים .
- לא שקלתי את הבצק של העוגייה אבל לקחתי חתיכה יחסית קטנה ביחס לשוקולד הלבן בשביל שהמילוי יורגש – לשיקולכם איזה גודל אתם רוצים והיחס בין הבצק לעוגייה .
- יוצרים כדורים עם הפרלין בפנים ומגלגלים את הכדור בפיסטוקים טחונים (בלי קשר ל-80 גרם שהוספתם לבצק, זה לא חובה אבל ממליצה), מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 180 מעלות למשך 6 דקות .
•מי שלא אוהב פיסטוק יכול להחליף בפקאן או בכל סוג של אגוז אחר .
•אפשר להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חלב|מריר .
•אפשר לוותר על הפרלין ופשוט להוסיף לתערובת הבצק מטבעות שוקולד וזה יהיה כמו עוגיות שוקולד צ’יפס .
לעוד מתכונים באתר:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אותנו ברשתות החברתיות:
למתכון של עדן רווח
Category: