fbpx

עוגיות קרמוגית קינדר במילוי נוטלה

חלבי
Prep: קצר |

קרדיט לעדן רווח האלופהה!!

מרכיבים:

לבצק:

  • כוס וחצי קמח לבן מנופה
  • כוס ממרח קינדר בואנו לבן
  • ביצה

מילוי:

  • נוטלה

אופן ההכנה:

  1. שמים בתוך שקית זילוף נוטלה ומזלפים על נייר אפייה צורה של מטבעות, מקפיאים לפחות 20 דקות
  2. מערבבים ביצה+ ממרח קינדר
  3. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב
  4. משמנים את הידיים ומגלגלים לעיגולים (בערך 16 גרם לעיגול)
  5. משטחים את העיגול על היד , שמים בפנים את המטבע שוקולד הקפוא ומגלגלים את הבצק לצורת עיגול
  6. מכניסים לתנור שלומם מראש על אפייה , 170 מעלות ל 5-6 דקות לא יותר .

בתאבוןן💓

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.