עוגיות שוקולד פאדג’
מרכיבים:
- 2חבילות שוקולד מריר
- 3כפות שמן
- 2ביצים
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס קמח
- אבקת אפייה
- חצי כפית מלח
- חצי כוס שוקולד צ’יפס
אופן ההכנה:
- להתחיל בהמסת 2 שוקולד מריר
- להוסיף 3 כפות שמן אחרי ההמסה ולהשאיר בצד
- בינתייים להקציף 2 ביצים עם חצי כוס סוכר( זכוכית עם ידית)לקצף מוסי תפוח
- להוסיף את השוקולד בזילופים כשהמהירות של המיקסר נמוכה
- להוסיף חצי כוס קמח ואבקת אפייה אחת,חצי כפית מלח וחצי כוס שוקולד ציפס
- לערבב מעט לאיחוד ולתת לבלילה מנוחה ל10 דק
- בינתיים לחמם תנור 160 מעלות טורבו
- לקחת כפית מהבלילה ולהניח על המגש ולסדר במרווחים גדולים( בכל שורה גג 4 עוגיות) הבלילה מעט דביקה אפשרי להוסיף כל תוספת אהובה מעל , אגוזים שוקולד ציפס שברי עוגיות וכו…לאפות 9 דק!!!
- להוציא כשהן סדוקות ותפוחות
לתת להן להתקרר לחלוטיןןןן אחרת הם יתפרקו לכם בידיים.
לעוד מתכונים של Rachelikis4 האלופהה
מאת רחלי-טעם של בית
Category: