fbpx

עוגיות שוקולד פאדג’ – 9 דקות אפייה

פרווה
Prep: קצר |

עוגיות שוקולד פאדג’

מרכיבים:

  • 2חבילות שוקולד מריר
  • 3כפות שמן
  • 2ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס קמח
  • אבקת אפייה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כוס שוקולד צ’יפס

אופן ההכנה:

  1. להתחיל בהמסת 2 שוקולד מריר
  2. להוסיף 3 כפות שמן אחרי ההמסה ולהשאיר בצד
  3. בינתייים להקציף 2 ביצים עם חצי כוס סוכר( זכוכית עם ידית)לקצף מוסי תפוח
  4. להוסיף את השוקולד בזילופים כשהמהירות של המיקסר נמוכה
  5. להוסיף חצי כוס קמח ואבקת אפייה אחת,חצי כפית מלח וחצי כוס שוקולד ציפס
  6. לערבב מעט לאיחוד ולתת לבלילה מנוחה ל10 דק
  7. בינתיים לחמם תנור 160 מעלות טורבו
  8. לקחת כפית מהבלילה ולהניח על המגש ולסדר במרווחים גדולים( בכל שורה גג 4 עוגיות) הבלילה מעט דביקה אפשרי להוסיף כל תוספת אהובה מעל , אגוזים שוקולד ציפס שברי עוגיות וכו…לאפות 9 דק!!!
  9. להוציא כשהן סדוקות ותפוחות

לתת להן להתקרר לחלוטיןןןן אחרת הם יתפרקו לכם בידיים.

לעוד מתכונים של Rachelikis4 האלופהה

מאת רחלי-טעם של בית

לעוד מתכוני קינוחים

מוזמנים לעקוב אחרינו באינסטגרם ובפייסבוק

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.