fbpx

עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי נוטלה מתכון ל-40

Recipe by
חלבי
Prep: בינוני | | Servings: 40

עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי נוטלה מתכון ל-40 🍪

של עדן זיו >> לכניסה לאינסטגרם שלה לחצו

מתכון לעוגיות ממכרות שלא יפסיקו לדבר עליהן.

מצרכים לעוגיות שוקולד צ’יפס:

  1. 230 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  2. 180 גרם סוכר חום
  3. 100 גרם סוכר לבן
  4. 2 כפיות תמצית וניל
  5. 2 ביצים מידה L בטמפ החדר
  6. 420 גרם קמח מנופה
  7. כפית סודה לשתיה
  8. קורט מלח
  9. 2 כפיות קורנפלור
  10. 300 גרם שוקולד צ’יפס

אופן הכנת העוגיות:

  • מזלפים נוטלה על נייר אפיה בחמגשית ומכניסים למקפיא עד שזה מתקשה.
  • מערבבים את החמאה עם והסוכר במיקסר
  • מוסיפים את 2 כפיות תמצית וניל
  • מוסיפים שני ביצים ומערבבים היטב במכונה על מהירות בינונית.
  • לוקחים את הקמח (כל כוס חד פעמית לשתיה קרה זה 100 גרם, וכף זה 20 גרם. אז חישוב פשוט זה 4 כוסות וכף). ומוסיפים לקמח כפית סודה לשתיה ו2 כפיות קורנפלור
  • מוסיפים אל תוך המיקסר שלנו חצי מהכמות של שלב 5 ומתחילים לערבב, אחרי דקה בערך מכניסים את החצי השניץ
  • 3 כוסות חד פעמי של שוקולד צ׳יפס לשפוך פנימה.
  • מחלקים את התערובת לכדורים קטנים ושמים על נייר אפיה בתבנית.
  • פותחים את הבצק ושמים בפנים מטבע נוטלה אחד ממה ששמנו בהקפאה. (פתוחים הכוונה היא שממש נמעך אותו כמו פיתה כזאת)

    עוגיות שוקולד צ׳יפס אופן ההכנה

    עוגיית שוקולד צ’יפס במהלך המילוי

  • סוגרים את הבצק על המטבע נוטלה ועושים עיגול עם היד.
  • אפשר להוסיף שוקולד צ׳יפס למעלה כקישוט על כל עוגיה.
  • מכניסים לתנור ל-180 מעלות.

מהכמות הזאת יוצאות כ40 עוגיות,אם זה יותר מדי בשבילכם ניתן לחלק את כמות המצרכים ל2.

עקבו אחרינו באינסטגרם >>

כנסו לעקוב בדף הפייסבוק שלנו >>

עוד מתכונים שאולי תאהבו >>

עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין

מתכון לסופלה שוקולד כולל סרטון

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.