fbpx

עוגיות שוקוציפס

חלבי
Prep: קצר |

מתכון לעוגיות שוקוציפס מושלמות של meital_michaeli
מצרכים:

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 80 גרם סוכר חום
  • 200 גרם סוכר לבן
  • 2 גרם מלח
  • 2 ביצים גודל L
  • 350 קמח-2 כוסות קמח
  • 4 גרם אבקת אפיה -כפית שטוחה

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה יחד עם הסוכרים והמלח לקבלת תערובת קרמית ואחידה.
  2. לאחר מכן מוסיפים את הביצים בהדרגה לקבלת תערובת אחידה-וקצת נוזלית זה בסדר, מוסיפים פנימה את הקמח ואת אבקת האפיה מעברלים לאיחוד(בערך כ40 שניות)
  3. מוסיפים את התוספות שאוהבים-שוקולד ציפס, אוראו, אגוזים או כל דבר אחר
  4. יוצרים עיגולים בגודל המתאים כרצונכם משטחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים ומועכים את העוגיה עם היד-היא מתרחבת במהלך האפיה
  5. מחממים מראש תנור ל165 מעלות ואופים בין כ12-15 דק, העוגיה צריכה להיות רכה במרכז ולא קשה מדי

בהצלחוש💃🏻ספרו לי איך יצא
המתוקיםשלמיטל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.