fbpx

עוגת אוראו קלה להכנה

Recipe by
סגור לתגובות על עוגת אוראו קלה להכנה
Prep: 60+ | | Servings: 8

עוגת אוראו קלה להכנה!

מצרכים

  • גביע גבינה לבנה 9%
  • גביע שמנת נפוליאון 25%
  • חצי כוס חלב
  • 100 גרם חמאה
  • 3 חבילות אוראו
  • חבילת אינטטיקס פודינג ווניל (80גרם)
  • חצי כוס סוכר
  • 750 מל שמנת להקפצה
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • כפית תמצית ווניל

אופן ההכנה

  1. במעבד מזון מרסקים את שלושת חבילות האוראו ומחלקים ל2 קערות שוות , קערה אחת תשמש לתחתית העוגה והקערה השניה למוס העוגה.
  2. ממיסים במיקרו 75 גרם חמאה ומערבבים עם קערת האוראו הראשונה , משטיחים בתבנית ולמקפיא
  3. ממיסים במיקרו חצי כוס חלב,שוקולד לבן,25 גרם חמאה ,ותמצית ווניל , מערבבים לתערובת אחידה ומניחים במקרר להצטננות.
  4. בקערה נפרדת (יחסית גדולה) מערבבים היטב את גבינת השמנת +גבינה לבנה+פודינג ווניל ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה של השוקולד החלב והחמאה לגבינות , מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  5.  מקציפים במיקסר 750 מל שמנת להקצפה עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף רך , מוסיפים את קערת האוראו השנייה לתערובת הקצפת
  6. מאחדים את 2 הבלילות בעדינות , ולמקפיא לפחות ל5 שעות
  7. **לעוגה ממש גבוהה יש להכפיל כמויות
  8.  הקישוט
    ממיסים 2 חבילות שוקולד מריר עם חבילת שמנת מתוקה
    מוסיפים כף נוטלה , רבע כפית קקאו. מערבבים היטב לגנאש שוקולד אחיד וחלק , שופכים בעדינות עד העוגה ומקשטים באיזה שוקולדים שרוצים

בהצלחה

 

קרדיט למתכון Karin Rafaelov או karins.sweet באינסטגרם