עוגת אוראו קלה להכנה!
מצרכים
- גביע גבינה לבנה 9%
- גביע שמנת נפוליאון 25%
- חצי כוס חלב
- 100 גרם חמאה
- 3 חבילות אוראו
- חבילת אינטטיקס פודינג ווניל (80גרם)
- חצי כוס סוכר
- 750 מל שמנת להקפצה
- 150 גרם שוקולד לבן
- כפית תמצית ווניל
אופן ההכנה
- במעבד מזון מרסקים את שלושת חבילות האוראו ומחלקים ל2 קערות שוות , קערה אחת תשמש לתחתית העוגה והקערה השניה למוס העוגה.
- ממיסים במיקרו 75 גרם חמאה ומערבבים עם קערת האוראו הראשונה , משטיחים בתבנית ולמקפיא
- ממיסים במיקרו חצי כוס חלב,שוקולד לבן,25 גרם חמאה ,ותמצית ווניל , מערבבים לתערובת אחידה ומניחים במקרר להצטננות.
- בקערה נפרדת (יחסית גדולה) מערבבים היטב את גבינת השמנת +גבינה לבנה+פודינג ווניל ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה של השוקולד החלב והחמאה לגבינות , מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
- מקציפים במיקסר 750 מל שמנת להקצפה עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף רך , מוסיפים את קערת האוראו השנייה לתערובת הקצפת
- מאחדים את 2 הבלילות בעדינות , ולמקפיא לפחות ל5 שעות
- **לעוגה ממש גבוהה יש להכפיל כמויות
- הקישוט
ממיסים 2 חבילות שוקולד מריר עם חבילת שמנת מתוקה
מוסיפים כף נוטלה , רבע כפית קקאו. מערבבים היטב לגנאש שוקולד אחיד וחלק , שופכים בעדינות עד העוגה ומקשטים באיזה שוקולדים שרוצים
בהצלחה
קרדיט למתכון Karin Rafaelov או karins.sweet באינסטגרם