fbpx

עוגת ביסקוויטים וקינדר בואנו ב-10 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

עוגת ביסקוויטים וקינדר בואנו

מרכיבים לעוגת ביסקוויטים וקינדר בואנו:

לשכבות:

  • 2 שרוולים של פתיבר וניל
  • חלב לטבילת העוגיות

🍫לקרם:🍫

  • 800 מ”ל שמנת מתןקה
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 3 כפות אבקת סוכר (כ50 גרם)
  • 120 גרם פודינג וניל (חבילה וחצי)
  • 200 גרם שוקולד חלב מומס עם 100 מ”ל שמנת מתוקה
  • 8 אצבעות קינדר בואנו
  • כף שמן

🍫לציפוי:🍫

  • 250 מ”ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה – עוגת ביסקוויטים וקינדר בואנו:

1. במעבד מזון נטחן את אצבעות הקינדר בואנו עם כף שמן עד לקבלת משחה חלקה.

2. נמיס במיקרוגל 200 גרם שוקולד חלב ו100 מ”ל שמנת מתוקה.

3. נערבב את קרם הקינדר עם גאנש השוקולד לאיחוד. שימו לב שהתערבות נהיית מעט סמיכה וצמיגית ולא לחשוש מזה.

4. בקערת מיקסר נקציף יחד: שמנת מתןקה, גבינה לבנה, אבקת סוכר ופודינג וניל.

5. לאחר שנקבל קציפה יחסית יציבה נוסיף פנימה את קרם השוקולד ונערבב היטב.

6. ניקח פורמה מרובעת 25 ס”מ על 25 ס”מ (ניתן גם בתבנית אלומיניום בינונית) ונתחיל את הרכבת העוגה.

7. נטבול את העוגיות בחלב, נסדר שכבת עוגיות ומעליה שכבת קרם וכך הלאה. אני עשיתי 4 שכבות של עוגיות כאשר על השכבה האחרונה שפכתי את הציפוי.

8. לטובת הכנת הציפוי נמיס יחד שמנת ושוקולד ונערבב לאיחוד.

9. ממליץ בחום לתת לעוגה לעמוד במקרר לפחות 12 שעות לפני האכילה.

10. על מנת לחץ את העוגה מפורמת הברזל חממו את הדפנות בברנר או במגבת רטובה וחמה.

11. בתאבון!!!

 

לעוד מתכונים באתר:

איך מכינים אורז ב-6 שלבים פשוטים

באונטי מתכון ביתי ב4 מצרכים

 

חפשו אותנו ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

מתכון של tomerumansky האלוף

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.