fbpx

עוגת ביסקוויטים פררו רושה – תות

חלבי
Prep: בינוני |

מתכון של עדי כהן התותחית

(תבנית 20/20):
מצרכים:

  • 1 שרוול ביסקוויטים פתי בר
  • 1/2 כוס חלב לטבילת הביסקוויטים
  • לקרם פררו רושה תות-גבינה:
    500 מ”ל שמנת מתוקה
    1 כוס חלב
    1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גר’)
    2 כפות אבקת סוכר
    4 כפות ממרח פררו רושה תות (אני קניתי מהמזווה המתוק)
    250 גר’ גבינה לבנה 5% (קופסא אחת)
  • לציפוי:
    150 גר’ שוקולד לבן
    70 מ”ל שמנת מתוקה
    1 כפית ממרח פררו רושה תות
    מעט צבע מאכל ורוד (לא חובה)
  • לקישוט:
    250 מ”ל שמנת מתוקה
    2 כפות אינסטנט פודינג וניל

 

אופן הכנה:

צריכים מיקסר? מבצע מיוחד לגולשי מתכונים ישראל – 10% הנחה לקניית מוצרי חשמל למטבח בהזנת קוד קופון: KHAY5 

– בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת מתוקה, חלב, פודינג וניל, אבקת סוכר וממרח פררו רושה תות ומקציפים עד שמתחילה להיווצר קצפת במרקם רך יחסית.
– מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף על מהירות בינונית עד לקבלת קרם יציב אך לא קשה מדי.
להרכבה:
אני השתמשתי ברינג מרובע 20/20 עם שקף בצדדים.
טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה אחידה בתחתית התבנית.
מניחים מעל הביסקוויטים 1/3 מכמות הקרם ומשטחים בעזרת כף או פלטה קטנה.
חוזרים על הפעולה עם שאר הקרם והביסקוויטים עד שמתקבלות לנו 4 שכבות ביסקוויטים ו3 שכבות קרם.
– מקפיאים את העוגה לשעה לפחות לפני שמצפים אותה בגנאש.
לאחר הקפאה של שעה לפחות, שמים בקערה שוקולד לבן, שמנת מתוקה וממרח פררו רושה תות וממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מלאה. בשלב זה ניתן להוסיף מעט צבע מאכל ורוד (לא חובה). מערבבים טוב ומוזגים מעל העוגה הקפואה. מחזירים להקפאה לשעתיים-שלוש, מחלצים את העוגה מהרינג ומורידים את השקף ומכניסים למקרר ל4-5 שעות לפחות, עד להתייצבות (עדיף לילה שלם).
שומרים את העוגה במקרר.
בהצלחה 🙂

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.