fbpx

עוגת בננה ב4 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

עוגת בננה

מרכיבים לעוגת בננה:

  • 3 בננות בשלות צהובות
  • 100גרם סוכר חום- חצי כוס
  • 150 גרם סוכר לבן-3/4 כוס
  • 3 ביצים L
  • קורטמלח
  • חצי כוס שמן
  • מיכל יוגורט 200 מל בטעם טבעי/מתיקות מעודנת/פרו
  • כפית קינמון
  • 260 גרם קמח – 2 כוסות קמח כמעט מלאות
  • שקית וחצי אבקת אפיה
  • לתוספות: אגוזי מלח, שוקולד לבן ובננה-פורסים לחצי ( ניתן להחליף בחמוציות/ אגוזי פקאן/שוקולד צ’יפס או כל תוספת אחרת)

 

אופן ההכנה – עוגת בננה:

  1. מחממים תנור מראש ל180 מעלות ותבנית מרופדת נייר אפיה
  2. בקערה מועכים 3 בננות עם מזלג ומוסיפים פנימה סוכר חום, לבן, קורט מלח, ביצים ושמן ומערבבים היטב . מוסיפים פנימה מיכל יוגורט + כפית קינמון ומערבבים שוב. מוסיפים את היבשים- קמח וא.אפיה ומקפלים לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים את התוספות ומקפלים שוב. מוזגים לתבנית האפיה ומסדרים מעל את הבננות שחצינו ל2 (לפני שמניחים את הבננות מורחים מעט קמח מאחורי הצד של הבננה שאותו אנחנו לא רוצים להציג בעוגה כדי שהבננות לא ישקעו.
  4. ומכניסים לתנור ל40-45 דק אפיה על 180 מעלות עד להזהבה יפה של העוגה וקיסם שיוצא עם פירורים לחים.

בינתיים תהנו מריח מטורף בבית. מצננים חותכים ומגישים . בהצלחה🤍

 

*השתמשתי ברינג ריבוע 20×20-המתכון מספיק ל2 תבניות אינגליש קייק

*לא ממליצה לוותר על הקינמון! מוסיף טעם וריח שחבל לפספס

 

לעוד מתכונים באתר:

עוגיות בלונדי ובייגלה ב9 שלבים פשוטים

עוגיות חמאה קינדר מתכון ב-5 דקות עבודה עם 5 מצרכים בלבד

 

חפשו אותנו ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

למתכון של meital_michaeli האלופה 🤩

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.