fbpx

עוגת גלידה קראנץ’ לוטוס

חלבי
Prep: בינוני |

מתכון לעוגת גלידה קראנץ לוטוס של עדן רווח -🍦
*רינג מרובע 16X16 / רינג עגול קוטר 18 .
*כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה.
מצרכים:

  • 500 מל שמנת מתוקה 38%
  • כוס וחצי חלב
  • חבילת פודינג וניל
  • כוס לוטוס טחון
  • צנצנת לוטוס (לא משתמשים בהכל)
  • 3 כוסות קרונפלקס (השתמשתי במצופה סוכר)

אופן ההכנה:
ממליצה לשים שקף ברינג, אפשר להכין גם בתבניות חד פעמיות ואז אין צורך בשקף.

  1. מקציפים את החלב+שמנת+פודינג לקרם יציב, לאחר מכן מוסיפים לו את הלוטוס הטחון ומערבבים בתנועות קיפול.
  2. מכניסים את הצנצנת לוטוס לתוך קערה עם מים רותחים בשביל שהלוטוס יהפוך לנוזלי ושופכים חצי מהצנצנת לתוך קערה+הקרונפלקס ומערבבים היטב.
  3. הכנסתי את העוגה למקפיא ולאחר חצי שעה הוצאתי את הרינג בזהירות ואת השקף, העוגה יציבה לא לפחד.
  4. חיממתי שוב את הלוטוס (בקערה עם מים רותחים) ושפכתי בזהירות מעל העוגה, יחסית שכבה דקה ונעזרתי בכפית בשביל לכסות את כל החלק העליון של העוגה.
    מומלץ לשמור את העוגה במקפיא ולהוציא בערך 15 דקות לפני האוכל .

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.