fbpx

עוגת לוטוס ב3 שלבים

פרווה
Prep: קצר |

עוגת לוטוס

מתכון מאת שרה הרוש

המתכון מתאים לתבנית בגודל בינוני (26 ס״מ). המתכון לפי כוס חד פעמי של שתיה קרה.

מרכיבים:
•3 כוסות קמח
•6 ביצים
•1 כוס שמן
•1 כוס מיץ תפוזים
•1 כוס מים חמימים
•1 כוס סוכר
•2 שקיות א. אפייה
•2 שקיות סוכר וניל
•1 וחצי כפות תמצית וניל
•4 כפות לוטוס מומס
לסירופ:
•1/2 כוס סוכר
•1/2 כוס מים
לקישוט:
לוטוס
פקאנים גרוסים/קוקוס

אופן ההכנה:

  1. נקציף היטב את החלבונים עם הסוכר הלבן והוניל עד לקבלת מרנג גבוהה ויציב. נכבה את המיקסר ובהדרגה נוסיף את שאר המוצרים ונערבב היטב.
  2. נעביר את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה על חום של 180 מעלות כ 25 דקות. לאחר 25 דקות ננעץ סכין במרכז העוגה, אם הסכין יוצאת נקיה העוגה מוכנה, אם יש עליה עוד שאריות של בלילה נשאיר את העוגה לעוד כמה דקות של אפיה.
  3. נעבור להכנת הסירופ: בכוס נשים את המים והסוכר ונכניס למיקרוגל לדקה וחצי. כשהעוגה יוצאת מהתנור חמה נרטיב אותה היטב בסירופ. נמיס את הלוטוס במיקרוגל/במים חמים ונשפוך בנדיבות על העוגה. מעליה נפזר את הפקאנים הגרוסים/קוקוס בנדיבות. וזהווו היא מוכנה🥰
    #שרה_הרוש_פוד

 

עוד מתכונים שתאהבו:

עוגת ביסקוויטים

עוגת שוקולד

 

חפשו ברשתות החברתיות:

עקבו אחרינו באינסטגרם

חפשו אותנו בפייסבוק

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.