fbpx

עוגת עוגיית שוקולד צ’יפס ב-4 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

תתכוננו למתכון של עוגת עוגיית שוקולד צ’יפס שהולך לחמם לכם את החורף!!!❄️🍪🍫😍

מתכון של תומר אומנסקי 💓

מרכיבים לבצק העוגיות של עוגת עוגיית שוקולד צ’יפס:

  • 1 ביצה
  • כוס וחצי קמח (210 גרם) / כוס קמח וחצי כוס
  • 500 גרם שיבולת שועל
  • 200 גרם סוכר חום דביק / סוכר קנים חום
  • 160 גרם חמאה רכה / 120 גרם שמן קוקוס
  • רבע כפית סודה לשתייה
  • כוס שוקולדים מגוונים / אגוזים, פירות יבשים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל חומרי הבצק.
  2. ניתן לגלגל לכדורים ולאפות כרבע שעה בחום של 160 מעלות לקבלת עוגיות שוות.
  3. לעוגיית עוגה יש להניח שכבת בצק עוגיות נדיבה בתחתית הכלי, מעליה למרוח ממרח שוקולד שאוהבים (הכמות לבחירתכם) ומעל זה לסגור בעוד שכבת עוגייה נדיבה.
  4. את המאפה נאפה בחום של 170 מעלות כ40 דקות.
    בתאבון!!!!❤️❤️❤️

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.