fbpx

מתכון עוגת קינדר בואנו ענקית! מתכון מתורגם!

Recipe by
סגור לתגובות על מתכון עוגת קינדר בואנו ענקית! מתכון מתורגם!
3 שעות
| Servings: 8-12

עבור קרם אגוזים

  • – חלב 400ml
  • – 150 גרם של אגוזי לוז
  • – 80g סוכר
  • – 50 גרם של עמילן תירס (קורנפלור)
  • – 3 חלמונים
  • – 1/2 כפית סוכר וניל
  • – 100 גרם שוקולד לבן
  • – מוקצפת 150 גרם

עבור הגוף של העוגה

  • – ופלים 300 גרם עם אגוזי לוז
  • – נוטלה 260g

עבור בסיס העוגה

  • – שוקולד חלב 90 גרם

עבור ציפוי השוקולד

  • – 100 גרם שוקולד מריר
  • – 100 גרם של שוקולד חלב
  • – נוטלה 300 גרם
  • – 50 גרם שמן חמניות

+  חצי גליל 29 x 9 x 6.5cm גבוה.

 

אופן ההכנה:

צריכים מיקסר? מבצע מיוחד לגולשי מתכונים ישראל – 10% הנחה לקניית מוצרי חשמל למטבח בהזנת קוד קופון: KHAY5 

עבור קרם אגוזים

  1.  יוצקים לתוך סיר, חלב, סוכר, חלמונים, סוכר וניל קורנפלור
  2. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית מבלי להפסיק לבחוש עד הקרם היטב מעובה.
  3.  מכבים את האש, מערבבים את הבצק עם אגוזי לוז, להעביר את הכל לתוך מיכל ומצננים.
  4. מוסיפים את מגע הקרם הלבן נמס מצופים שוקולד עם סרט שקוף ואז הושם במקרר להתקרר.
  5. לאחר הקרם המקורר, מוקצף עם Electrique מקצף ואז מוסיף את המוקצפת תמיד שילוב עם המתופף.
  6. קרם האגוזים מוכן.

 

  1. חותכים את הקרטון כך שיהיה מותאם באופן מושלם לבסיס התבנית בגובה של 3 ס”מ.
  2. עם דבק למזון או עם שוקולד מומס, מורחים באופן מושלם אחד עם השני בתבנית של 2.5 ס”מ.
  3. לאחר קבלת ההפרדה, לכסות לחלוטין עם הסרט השקוף.

להכנה של התבנית

  1. להרטיב את התבנית בשמן.
  2. מכסה את התבנית עם סרט שקוף כדי להבטיח את קפלי האפשרי לפחות (לקבלת התוצאות הטובות ביותר זה פשוט מספיק כדי לעבור על סרט שקוף כדור של נייר לספוג).
  3. מברשת עם שוקולד מומס courvé בצד של כל מפריד ואז ללכת ואת מיקומו על בסיס עובש על ידי מקבל שלושה חלקים באותו גודל.
  4. שמור במקרר עד השוקולד יהיה עבה יותר.

עבור הגוף של העוגה

  1.  ממיסים את נוטלה לחלוטין לצחצח את התבנית.
  2. קצר הוופלים לעשות קבלות באורך בתוך כל סעיף.
  3. ופל Cut ב 2 דרך להשיג 2 battonets לכל רקיק.
  4. לאחר שהתקבלו כל battonets, את מוברש אחד אחרי השני בצד אחד ולאחר מכן ללכת וממוקמים בתוך התבנית לכסות הבאר מלא להגיע לקצה 5 מ”מ.
  5.  עם נוטלה מברשת כל הוופלים מסודרים בתוך התבנית.
  6. טופס Cut 4 פרוסות של חצאים ירח להיות מסוגל לכסות את צידי המפרידים ואז מכסים אותם עם נוטלה.
  7. שמור במקרר עד נוטלה יהיה הרבה יותר עבה.

למילוי העוגה

  1.  Losque התבנית מוכנה (כאשר נוטלה להיות קשה), בעזרת מרית, יוצק את השמנת עם אגוזים בפנים קצת בכל פעם, כדי למנוע בועות אוויר היווצרות האפשריות.
  2. לאחר סיום המילוי, נסגר הבסיס של העוגה עם פרוסות בכיוון הרוחב של העובש.
  3. להמיס שוקולד חלב 90 גרם ולאחר מכן לכסות את כולו בעזרת מברשת.
  4. שמור את העוגה במקפיא למשך 3 שעות לפחות.

עבור ציפוי שוקולד העוגה סיימו

  1. אחרי שאחרון העוגה במשך 3 שעות חלפו, להכין את מצופות שוקולד המאחד שוקולד חלב נוטלה, שוקולד מריר ושמן חמניות ולאחר מכן להמיס כל במיקרוגלבבן מארי.
  2. מוציאים את התבנית מהמקפיא, להרים מעט את הסרט שקוף והשוקולד עודף על הקצוות.
    הפוך את התבנית, להסיר בזהירות את התבנית, הסר את הסרט השקוף ולבסוף להסיר מפרידי קרטון מאוד בעדינות.
    באמצעות הלהב של סכין, להסיר כל פגמים.
  3. התאם את פגמי התפשטות על גבי מצופות שוקולד קצת עם האצבע.
  4.  מניחים את העוגה על 3 כוסות להציב בשורה על צלחת ויוצקים מעל את הזיגוג באופן שווה.
    חכה כמה דקות כדי לעשות זיגוג.
  5. בתוך קורנט מוכנים עם נייר אפייה, יוצקים מעט שוקולד מריר מומס ולעשות זיגזג נזכר הקלאסי והעיצוב של בואנו קינדר טעים הבאים.
  6. מעבירים את העוגה לצלחת הגשה ולשמור במקרר למשך 2 שעות לפחות לפני הצריכה.

המתכון תורגם מספרדית, לכן קיימים שגיאות בתחביר, על מנת להצליח במתכון מומלץ לעקוב אחרי הסרטון המצורף.

 

קרדיט למתכון http://giustecuisine.com/kinder-bueno-geant/