fbpx

עוגת רוגלך במילוי שוקולד

חלבי
Prep: בינוני |

מתכון של עדן רווח התותחיתת💓💓

מרכיבים לבצק:

  • חצי קילו קמח לבן מנופה
  • כף שמרים יבשים
  • חצי כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס חלב פושר
  • כפית מלח

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים עם וו לישה כ- 8 דקות
  2. לאחר מכן מעבירים את הבצק לקערה למנוחה 40 דקות (מניחים מעל מגבת מומלץ במקום חם)
  3. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים
  4. מרדדים חלק אחד מהבצק למלבן ארוך (חשוב שיהיה ממש דק)
  5. מורחים על הבצק את הממרח שבוחרים
  6. מרדדים עוד חלק באותו גודל ומניחים מעל
  7. חותכים למשולשים ומגלגלים לצורך רוגלך
  8. מכניסים את כל הרוגלך לתוך רינג משומן, נותנים להם לתוך חצי שעה ולאחר מכן מברישים בביצה
  9. מכניסים לתנור שלומם מראש על אפייה , 170 מעלות כ – 35-40 מעלות
  10. מרתיחים כוס סוכר + 3/4 כוס סוכר
  11. שהעוגה יוצאת מהתנור מברישים את הסירופ סוכר

בהצלחההה😋

 

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.