מתכון של עדן רווח התותחיתת💓💓
מרכיבים לבצק:
- חצי קילו קמח לבן מנופה
- כף שמרים יבשים
- חצי כוס סוכר
- 100 גרם חמאה רכה
- 2 ביצים
- 3/4 כוס חלב פושר
- כפית מלח
אופן ההכנה:
- שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים עם וו לישה כ- 8 דקות
- לאחר מכן מעבירים את הבצק לקערה למנוחה 40 דקות (מניחים מעל מגבת מומלץ במקום חם)
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים
- מרדדים חלק אחד מהבצק למלבן ארוך (חשוב שיהיה ממש דק)
- מורחים על הבצק את הממרח שבוחרים
- מרדדים עוד חלק באותו גודל ומניחים מעל
- חותכים למשולשים ומגלגלים לצורך רוגלך
- מכניסים את כל הרוגלך לתוך רינג משומן, נותנים להם לתוך חצי שעה ולאחר מכן מברישים בביצה
- מכניסים לתנור שלומם מראש על אפייה , 170 מעלות כ – 35-40 מעלות
- מרתיחים כוס סוכר + 3/4 כוס סוכר
- שהעוגה יוצאת מהתנור מברישים את הסירופ סוכר
בהצלחההה😋
Category: