עוף בתנור עם סילאן, צילי וירקות
למתכון של שרה הרוש האלופה🤩
שרה הרוש
מרכיבים:
- 6 כרעיים
- 4 תפוח אדמה
- 3 בטטות
- 2 בצלים
- 1 כף שום כתוש
- 4 כפות סילאן
- 1 כף צ׳ילי מתוק
- מלח
- פלפל שחור
- 5 כפות שמן זית
אופן ההכנה – עוף בסילאן , צילי וירקות
- נחמם תנור על 180 מעלות.
- נחתוך את הירקות לקוביות ונסדר במגש.
- נסדר מעל הכל את העוף.
- בקערה נפרדת נערבב את השום הכתוש, הרטבים והתבלינים ונמרח היטב על כל העוף והירקות.
- נכסה היטב בנייר כסף ונכניס לתנור ל 50 דקות ראשונות. לאחר מיכן נסיר את הנייר כסף ונחזיר לתנור ל 10 דקות נוספות.
ולפני שאתם טורפים את הכל תתייגו אותי אה?
שרה_הרוש_פוד
למתכונים טעימים באתר שלנו:
נתחי חזה עוף חמוץ מתוק עם ירקות
עקבו אחרינו גם ברשתות החברתיות: